Those lovely people...

lørdag den 3. marts 2012

I'm so happy, the only thing I'm missing is a skipping rope..

Kære læsere!

Det er en noget hyper, overglad, fuldtids-smilende, pludselig akrobatisk og ekstra underlig blogger, der skriver ud til jer i dag. Jeg har gået rundt i min klasse den sidste uge og danset akavet, hoppet op og ned og i cirkler, hevet fat i mine veninde og måske skreget en lille smule. For hver gang mine tanker drev bort fra den sørgelige hverdag, kom noget helt specielt op - med store fede neonlys og blinkende lamper. Jeg har med min veninde Maya, været inde på billetlugen.dk og fået mig nogle lidt for fede koncertbilletter.

Jeg skal ind og se Mr. Ed Sheeran himself! Sådan i virkeligheden. Så virkeligt at jeg kan røre ham, høre ham og bare ligge øre til hans fantastisk rå stemme. Jeg har i bogstavligste forstand ikke hørt andet end hans 15-16 sange de sidste 3-4 uger. Jo, der har nok sneget sig noget John Mayer og Tina Dickow ind - men det er godt nok lidt! Mens jeg bager svæver søde toner ud af min "grise docking-station", mens jeg er i bad sidder min gris på den anden side af døren og spiller, og når jeg bare sidder og keder mig - ja, så hører jeg endnu mere Ed Sheeran. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg skal ind og se ham i Lille Vega - I MORGEN!? 

Klokken 19:00 d. 4/3 ved Lille Vega kommer der til at stå to forventningsfulde og lidt for hyper unge piger udenfor dørene klar til at løbe ind til ham og bare forsvinde i god musik. Åh, jeg har ikke glædet mig til en koncert så længe, som jeg har med hans. Det bliver forhåbentlig en dejlig aften!


Peace out! Ha' en fortsat god weekend - I know I will! 

2 kommentarer:

  1. FÅÅÅK, I love you blog. Den er såå FED! WOW, elsker den!

    SvarSlet
  2. Tusind tak! Ved ikke hvad man skal sige.. Andet end tak :D haha!

    SvarSlet