Those lovely people...

mandag den 27. februar 2012

Blog award og alt der der...

Kære læsere...


Jeg har modtaget hele to blog awards - begge fra folk jeg har tæt på mig, lidt pudsigt. Den ene er min rigtig gode veninde Yiyang, som jeg efterhånden holder mere og mere af. Hendes blog kan I finde her http://remembertobreathe-yiyang.blogspot.com/. Den anden fik jeg af min venindes veninde Signe, som jeg egentlig også er gode venner med, og hendes blog kan i finde her http://denhelligeklovnefisk.blogspot.com/


Jeg fik den først af Yiyang og tænkte nok desværre noget i retningen af "Åh det orker jeg ikke". Men nu har jeg taget mig sammen til det, for der er nogle blogs derude, som jeg gerne vil dele med jer - hvis I selvfølgelig ikke allerede kender dem. 


Reglerne når man har modtaget en blogaward:
1) Linke til den som man har modtaget awarden af og indsætte billedet med blogaward-billedet med æblet. 
2) Give awarden videre til 5 andre bloggere. 
3) Svare på nedestående spørgsmål.
 
1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg har rigtig mange veninder der blogger, og kender mange der gør det på et plan med 900+ læsere. (Ja, wow). Jeg synes det er en alternativ måde at vise folk sine sjove vaner, flotte billeder og udstille sine anderledes tanker på. Jeg har mildes talt ikke særlig mange læsere, men det gør ikke mig noget. Konceptet for mig er, at jeg kommer ud med nogle tanker, måske til tider aggressioner, og får dem formidlet på en måde som andre kan forstå og endda relatere til. Jeg nyder at lave et indlæg, men ligger også mange tanker og kræfter i det - hvilket gør jeg ikke kommer med indlæg hver anden dag. 

 
2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger nok alt for mange blogs, eller man kan vel ikke følge for mange? Jeg følger en masse forskellige blogs, lige fra Kalejdoskopiske som alle kender til en blog ved navn Oh Emma, som er abnormt sød og inspirerende - hun er forresten fra england. Men jeg kan lide alt fra foto-blogs til mode-blogs og endda også dem hvor folk blot skriver - det synes jeg er inspirerende og interessant, hvis de altså gør noget ud af det! 
 
3. Hvilke farver er dine favoritter?
Jeg har længe været forelsket i mørkeblå, og jeg synes selv farven står ret godt til mit helt mørkebrune hår. Udover det elsker jeg det klassiske sorte, og karry gul er lige mig! 

4. Hvilke film er dine favoritter?
Jeg elsker komedie, og gerne nogle der er lidt tragiske. Jeg elsker at grine, og film der hjælper det på vej er i mit hoved ren guld. Jeg ser også "tude film", men det er bare sjældent de får mig til at tude, jeg er åbenbart noget af en hård nød når det kommer til sådan noget. 

5. Hvor drømmer du om at rejse hen?
Jeg har været i USA tre gange med min familie, men jeg føler mig stadigvæk som en USA-virgin - hvilket lyder ulækkert og underligt. Jeg føler bare ikke, at jeg har oplevet USA fra alle dets sider - hvilket ingen nok har, men jeg har i hvert fald på ingen måde fået nok af landet. Jeg har været på øst, vest og syd-kysten og har nydt det til fulde. 
Udover USA er min drøm at rejse til Australien og New Zealand, også drømmer jeg lidt om at bo i enten England, Irland eller USA når jeg bliver ældre. Man kan jo altid håbe? 

Og her er de mennesker jeg har valgt at tildele en award:
(Jeg har valgt at crime lidt og bare vælge de blogs jeg elsker, i stedet for kun dem der har under 100 læsere og valgt en del blogs.


De fortjener alle hver i sær så mange følgere og en hel masse kærlighed! 

2 kommentarer:

 1. Tak for blog awardet, jeg laver bare desværre ikke den slags :)
  ---
  Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Weekenden må godt bruges på joggingtøj, men man skal alligevel opbygge noget selvtillid, når man skal ud og møde mennesker. Hvis jeg ved, at jeg ligner lort, når jeg møder nogle nye mennesker, så virker jeg nok mere tilbageholdene :)

  SvarSlet
 2. Det var faktisk heller ikke meningen at dem jeg "gav en award" skulle give den videre, synes bare I skulle have lidt credit for at have en awesome blog!
  ______

  Bestemt ikke! Når det blot er ens gode veninde, som har set alle ens klamme sider i forvejen, og ens forældre der ser dig, så er det jo ligemeget hvordan man ser ud. Men hvis jeg skal møde nye mennesker, som du siger, føler jeg mig 100 gange mere sikker i et godt outfit osv. end hvis jeg kom i noget sløset tøj og jeg lignede noget bæ. Haha! :)

  SvarSlet