Those lovely people...

lørdag den 18. februar 2012

And then it ended...

Kære læsere..


Nu er vinterferien efterhånden ved at munde ud, og mit humør er ved at sakke helt ned. Jeg har nydt ferien, det har jeg virkelig, men den har været alt for kort, og jeg har ikke slappet "nok" af.. 

Jeg startede ud med at chille og se nogle film i godt selskab. Mandag tog jeg afsted mod Hellerup for at bo hos min elskværdige veninde Frederikke i godt og vel tre dage. 
Om mandagen tog vi i biografen og så "New Years Eve" - en helt igennem amerikansk feel-good film, men jeg nød den, og det var hyggeligt at sætte sig til rette i de velkendte rød-beklædte sæder og gufle usundt slik i sig. 
Tirsdag stod vi tidligt op og smuttede i skøjtehallen, et sted der ikke var så velkendt fra Frederikkes side - hvilket medbragte mange grin og smil. Vi tog derefter på Baresso - hele dagen var vores version af Valentins dag! Om aftenen bragte hun med mig til luftakrobatik, hvilket hun går til, og det var mildes talt det mest mærkværdige jeg længe har prøvet, og det har mine muskler også kunnet mærke. Onsdag slappede vi bare af - iført pyjamas hele dagen, og jeg tog derefter den lange vej hjem mod "udkantsdanmark". 


Siden da har jeg været sammen med min finurlige veninde Yiyang(se hendes blog her!). Vi lavede egen aftensmad og fortsatte kreativiteten bagefter, hvor vi lavede et anderledes photoshoot. Det endte dog med, at vi begge sad og skraldgrinte med tårer løbende ned af vores kinder - og vi lagde os i seng ved 12-tiden, og der var vi også godt udkørt. 

I går tog jeg hjem til min storebror og hans veninde for at spise mad og se film. Det er altid ubegribelig afslappende og sjovt i deres selskab, og jeg nyder det hver eneste gang! Vi spiste hjemmelavede burgers og hyldeblomstsaftevand, og slog os derefter ned på sofaen med en "god" film. I morges havde de så den skumle plan at slæbe mig med i fitness centret, hvilket jeg desværre ikke var alt for motiveret til - men jeg overgav mig, og drog ud i det kolde vejr.. Jeg fik trænet i gennem, og nu har jeg det jo bare for fedt! 

Så som I kan se, har min ferie ikke manglet noget - eller det synes jeg i hvert fald ikke selv, at den har. Men jeg føler stadigvæk, at der er noget der mangler, noget jeg savner, noget der bare ikke er faldet på plads endnu.. Og jeg har ingen jordisk anelse om, hvad det kunne være.. 

Nå, men for at komme væk fra underlige tanker; min veninde og jeg lavede jo et finurligt photoshoot, og i skal selvfølgelig indlægges til nogle billeder! 

Men efter lidt tid begyndte vi at blive en tand overtrætte - også så billederne lige pludselig sådan her ud...4 kommentarer:

 1. I like you too.. HAHA! I love you!

  SvarSlet
 2. Hey Rebecca,
  jeg har valgt at give dig en Blog Award!
  Du skal nu give den videre til 5 andre bloggere med under 100 faste medlemmer.
  Du kan evt. også se mit indlæg: http://denhelligeklovnefisk.blogspot.com/2012/02/blog-award.html
  Møs <3

  SvarSlet
 3. Tak, jeg har "svaret igen". :)

  SvarSlet