Those lovely people...

lørdag den 22. oktober 2011

Take a quick glance at my attemps at creativity..

Kære læsere. 

I dag har jeg været i genbrugsbutik med Emma. Jeg har fundet en del kup i den butik, ting jeg virkelig sætter stor pris på. Som f. eks. Levi's bukser til 30 kr. - en halv gennemsigtig "cardigan" til 20 kr. og jeg kunne blive ved. I går fandt jeg endelig to skjorter derhenne for 25 kr. stykket. Alle disse kup har jeg plapret løs om til Emma, og nu ville hun altså gerne lige se hvad den havde at byde på. 

Vi tog derhen halv 12, og kiggede lange rækker af tøj i gennem. Emma fandt en strik trøje i mørke blå og hvid som hun endte med at købe! Jeg begav mig hen til musik sektionen - for jeg havde en hemmelig plan. Jeg har længe ville købe nogle LP-plader med nogle fede covers- gerne med artister som jeg helt reelt lytter til - også hænge dem op på min væg. 
Jeg ledte så 6-7 propfyldte hylder igennem, og endte med at finde 4 pragtfulde eksemplarer! Og den ene har jeg praktisk talt lige opdaget - en irsk mand ved navn Gilbert O'Sullivan. Da jeg fandt hans plade, var jeg lige ved at råbe op af glæde. 
Jeg synes de pryder min væg ganske fint, og jeg er virkelig glad for dem. 

Her er et par billeder af dem:
 Gilbert O'Sullivan! 

 Whitney Houston

 legendariske ABBA

 Shu-bi-dua


Hvad synes i om ideen, og billederne? Jeg er selv ret tilfreds med resultatet :-

2 kommentarer: