Those lovely people...

mandag den 26. marts 2012

My weekend looked a little like this

Kære læsere...

Min weekend var lang og kort på samme tid...

Jeg havde tre forskellige aftaler med tre forskellige veninder. Fra fredag til lørdag skulle jeg tilbringe dagen med Amalie, hvor vi fjollede rundt inde på Strøget, og vi mødte Juliane som vi gik rundt og var akavede på Strøget sammen med. Det var varmt og jeg fik købt mig nogle flaskegrønne bukser - som I snart får at se!

Om lørdagen tog jeg hjem og videre til Frederikke, vi gik rundt i Hellerup, spiste Paradis, løb så hurtigt vi kunne på ren Phoebe manér, legede akrobater på tilfældige rækværker, dansede sjovt så folk kiggede, havde det lidt køligere end vi havde forventet, kom hjem - ah, ind under dynen. Vi pustede æg om aftenen og dekorerede dem med fine firkløvere, gulerødder og en masse andet godt. Vi faldt i søvn og var godt færdige.

Søndag morgen vågnede jeg tidligt og gik nedenunder for at gufle koldskål ind i kæften - ja, det er altså ved at blive perfekt koldskål-vejr. Jeg er en stor fan af koldskål! Timerne gik og vi drog ned mod Hellerup station, for at få en gratis is eller to fra 7-eleven. Jeg fik en Calippo og en Cornetto - de smagte begge to ganske udemærket! 

Da jeg så kom hjem placerede jeg min iphone dockingstation udenfor, og satte en masse afslappende musik på, i mens jeg lå på på vores have seng og nød de sjældne solstråler. Jeg fik dejligt besøg af en vis Emma, og vi tog til tennis i et par timer. 

Weekenden var lang, men en masse aftaler. Men ubegribeligt kort - tiden flyver i godt selskab. Jeg ville gerne genleve den, men det kan man jo desværre ikke. 

Nu vil jeg krybe under dynen, holde min bamse tæt, og begive mig ind i drømmeland.. Godnat!


(OBS: hendes nøgler var få millimeter fra at ramme hendes ansigt her, og hendes ansigtsudtryk var noget ganske andet få sekunder efter dette billede blev taget)

2 kommentarer:

  1. Cool blog du har dig.. Fede billeder. Jeg har meldt mig som fast læser nu, håber du har lyst at kigge forbi min blog også. Måske vi kan følges??

    http://mariajakobsen.blogspot.com/

    Knus Maria

    SvarSlet
  2. Tusind tak Maria! Og jeg vil da lige kigge forbi! :)

    SvarSlet