Those lovely people...

torsdag den 20. oktober 2011

Holidays

Kære dejlige læsere, denne uge har stået i feriens tegn.. Eller, vi har i hvert fald haft ferie! Og for en gangs skyld, har jeg ikke haft udenlandske planer - det er noget min familie ALTID har, for vi er ikke så glade for det danske vejr ;-) Mine forældre har været på Kreta, for at lukke vores sommerhus ned, og de har haft værre vejr end os - fryd! Alt i mens de har hygget sig på Kreta, har jeg hygget mig éndnu mere. Jeg har haft min storebror og hans veninde, Maria, boende, og vi har virkelig haft en fest! Mig og min storebror er de største fjollehoveder, på trods af at han er 22, haha. Jeg har endda filmet ham i dag, i mens han støvsugede og sang.. Eller jeg ville ikke ligefrem kalde det sang, det må man vist selv bedømme. Men i løbet af ugen har jeg bare nydt, lige præcis det at have ferie, og jeg kan slet ikke beskrive hvor lækkert det har været, bare at kunne slappe 100% af! 

Jeg har set veninder jeg desværre sjældent ser, og selvfølgelig også dem jeg ser hele tiden. Jeg har bagt en hel masse (der er billeder), jeg har hygget mig med min storebror, jeg har næææsten lært at lave en rubiks terning, jeg har grint, jeg har grædt (af grin) og jeg har haft det dejligt. Ord kan ikke beskrive hvor stort et behov jeg havde for denne ferie, og jeg synes selv den er kommet på det hélt rigtige tidspunkt :-)

I morgen skal jeg være sammen med min dejlige veninde Emma, og vi skal i biffen - fordi jeg lige har fundet ud af, at jeg ejer biograf billetter :P haha! Så de skal jo bruges inden de løber ud. Derfor skal vi enten ind og se: Tintin, Bora Bora eller Klassefesten. Vi kan ikke helt bestemme os.

Her er så nogle billeder fra hele ferien faktisk. De starter fra i fredags og slutter i dag, torsdag. 


næsten skræmmende ser det ud! min storebror (super attraktive) veninde, Maria. 

 min storebror det løser en cube. han er ret awesome til det!

 mig og min gode ven, Kasper. dejligt billede, synes I ikke?

 mit og Kaspers storforbrug af fanta exotic..

 vi spillede "hvem er hvem" - og jeg var Betty.

 Kasper leger lidt med mit kamera.

 en smuk, smuk solnedgang.

 og det regnede! 
 min gode veninde, Lærke - som går på efterskole :-(

 noget mærkeligt grafitti. 


 muffin dej - de var gode!

 Steve Jobs himmel! 

det haglede også! (kommentar til billede 11)

Hvordan har jeres ferie så været? Har i også bare chillet, eller har i rejst rundt? Og hvad synes i om billederne?

2 kommentarer:

  1. Org, det er et uheldigt billede af mig. :-P

    SvarSlet
  2. Okay, lidt :-P men du er søøød! og det er det der tæller :-)

    SvarSlet