Those lovely people...

tirsdag den 10. januar 2012

Hvorfor er livet så unfair?

Kære læsere...

Jeg har her på det seneste tænkt meget over tunge ting; livets mening, hvorfor vi er her, hvad meningen med at vi er her er, osv. Tanker der gør én en smule sindssyg og kun medfører endnu flere spørgsmål. Fordi hagen ved lige netop disse spørgsmål er, at der aldrig nogensinde vil være et endeligt svar. Det er ikke ligesom i matematik, hvor vi ved, at 2 + 2 = 4, og det tvivler vi ikke på. Men når det handler om meningen med livet, har vi alle hver i sær vores helt egen forklaring - hvis vi overhovedet har en. 


Min veninde Yiyang har for omtrent en måned siden introduceret mig for et britisk boyband - der uden tvivl laver det mest blød sødne pop musik længe lavet - men fred være med det. De hedder 'One Direction' og blev kendte i gennem X-Factor, selvom de endte på en tredjeplads. De var faktisk blevet smidt ud af X-Factor hver i sær, men så kom de tre dommere med den brilliante idé om, at sætte dem sammen som en 5-mands gruppe, og nu er de verdens kendte med deres første album på markedet. 


Sjovt som en tilfældighed af store proportioner kan medfører, at de i dag lever det kendis-liv de fleste drømmer om; de skal ikke bekymre sig om hvilken uddannelse de skal vælge, ikke tænke over om krisen fjerner deres arbejdsplads, eller arbejde med noget, som de måske egentlig ikke bryder sig om. De arbejder med det de elsker mest - nemlig at synge foran tusindvis af mennesker og få feedback alá carte. Også kommer mit uendeligt sørgelige spørgsmål: hvorfor kan jeg ikke have det ligesom dem? Hvorfor kan livet ikke være lige så nemt for mig? 

Men sådan er livet ikke; livet er død uretfærdigt, og der er intet vi kan gøre ved det. Jeg ville bare ønske at jeg kunne gøre ligesom dem og leve det gode liv. 

Så i mens jeg sidder og savler over deres smækre udseende og deres til tider bizarre humor - kan jeg kun håbe på at leve lige så lykkeligt som dem..


P.S. Jeg vil gerne tilføje at jeg normalt ikke er den person der falder for teenage pop sensationer - på nogen måde! 

1 kommentar:

  1. omg. jeg forstår dig sååååååååååååå godt!

    SvarSlet